Foredragsholdere

SigridSigrid Vest Arler

Sigrid er uddannet cand. mag. i antropologi og internationale studier.

Siden studietiden har Sigrids primære interessefelt og arbejdsområde været kultur og kulturforskelle i organisationer, både etniske, nationale, og faglige skel. Sigrid har derfor beskæftiget sig med, hvordan man kan gentænke de kulturelle barrierer, og anse forskellighed som et aktiv, i stedet for en hæmsko.

Slides fra foredrag: kulturoplaeg

http://www.vest-arler.dk/medarbejdere

 

sebastian-dorset1_n

Sebastian Dorset

Sebastian Dorset behøver for de fleste ikke nogen nærmere introduktion. Han debuterede som stand-up-komiker i 1995 på Britannia i København men er samtidigt uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1997.
Sebastian Dorset medvirkede 2003 i Stand-up turneen Fem på Flugt med Mikael Wulff, Omar Marzouk, Lasse Rimmer og Carsten Bang. Han har flere gange deltaget i TV2 Zulu programmet “Stand-up.dk” og var i 2006 vært på det årlige stand-up show til fordel for Unicef, “Talegaver til Børn”. Herudover ha Sebastian ernæret sig om som bagsideskribent på gratisavisen Urban og været redaktør på DRs satireredaktion Tjenesten, der sendte på både P3 og DR2

http://www.artpeople-foredrag.dk/kunstner/sebastian-dorset.html

 

Rene nielsen1

René Nielsen

René Nielsen holder foredrag i den kategori, som deltagerne aldrig glemmer, og som arrangører er stolte over at have booket. På trods af et til tider alvorligt indhold, er stemningen altid løftet og humoristisk. Han har inspireret mange tusinde medarbejdere og ledere til bedre at kunne håndtere forandringer.

Fortællingen om René Nielsen er historien om en mand, der var udsat for en ulykke, som i sig selv både var uhyggelig, hård og uretfærdig, men samtidig historien om en mand, der efter et kæmpe chok formåede, at vende en voldsom forandring til en styrke. Det er historien om selv at tage ansvar, og om hvor langt vi kan nå, hvis vi proaktivt søger udviklingen.

http://www.athenas.dk/rene-nielsen-foredrag-motivation-forandring.htm